Meteen naar de inhoud

Aandacht

Alles wat je aandacht geeft groeit. Deze zin kent iedereen.

Ben jij je echter ook bewust dat dit alle kanten op werkt? Als jij je aandacht op mooie liefdevolle dingen in je leven richt, dan valt je dat meer op en krijgt het meer ruimte in jou. Zo werkt het ook wanneer je de aandacht richt op negatieve zaken of dingen die je mist. Ook deze onderwerpen zullen dan meer ruimte in jou krijgen.

Gelukkig hebben we de macht over onszelf, en kunnen wij onze aandacht bewust sturen 😊. Kijk maar eens om je heen en focus je op een bepaalde kleur, het zal je opvallen hoe vaak je die kleur ineens terugziet. Hij was er daarvoor ook al, maar met jouw gerichte aandacht is hij in je bewustzijn. Zo werkt dat met gerichte aandacht.

Wat zou jij in jezelf groter willen laten groeien? Waar zou jij vandaag wat aandacht aan willen geven zodat het in jou kan groeien?

Liefs Sjaan