Ga naar de inhoud

Spotlight

Hoe zou het zijn jezelf in het middelpunt te zetten van je eigen aandacht? Stel je voor dat jij er volledig uitgelicht mag staan met alles wat jij bent! In een veilige omgeving. Zonder filter!

We bestaan uit zoveel verschillende gevoelens en gedachten. In ons zitten geheimen, trauma’s, wensen, behoeften, verdriet, gevoelens van schaamte, sombere gedachten, boze gedachten, creativiteit, enthousiasme, angsten, piekervaringen, overlevingsstrategieën, liefde, wil, daadkracht, en zo meer.

Delen van onszelf kennen we goed, en daar zijn we blij mee. Er zijn ook delen van onszelf die we liever niet willen erkennen of waar we ons voor schamen. Ook zijn er delen onbekend voor onszelf, deze horen wel bij ons maar zijn we ons nog niet bewust van.

Door er met liefde en aandacht bij te zijn, verdwijnen donkere hoekjes en worden we steeds meer bekend met onszelf waardoor we steeds meer volledig en oprecht in het leven kunnen staan.

Ben je getriggerd door dit bericht? Laten we dan eens kennismaken.

Liefs, Sjaan