Ga naar de inhoud

Innerlijke conflicten

Ken jij ook dat je het soms niet met jezelf eens bent, dat je twee (of meerdere) tegenstrijdige dingen wilt? Gek genoeg willen deze tegenstrijdigheden allemaal iets voor jou, ze zijn voor jou aan het zorgen. Maar ieder op hun eigen manier. En die kan conflicterend zijn. En dat maakt het ingewikkeld! Het is dan lastig te weten wat je nu echt wilt.

Wanneer je met aandacht en rust naar beide kanten kan luisteren alsof je naar verschillende mensen luistert, begrijp je hun motivatie beter en komt er vaak vanzelf een oplossing.

Graag help ik je om naar de verschillende delen van jezelf te luisteren en de boodschap achter het conflict te ontdekken. Hierdoor ervaar je meer helderheid, duidelijkheid en meer rust omdat je bewuster keuzes kan maken.

Liefs Sjaan