Ga naar de inhoud

Trauma

Een trauma is onomkeerbaar, maar het blijft wel in jou aanwezig. Het liefdevol en begripvol kijken naar dat getraumatiseerde deel in jou draagt bij aan genezing.

Als iets in ons verborgen, onderdrukt, of verstoten blijft, blijft het ongemerkt ons leven beïnvloeden. Pas wanneer we met voorzichtigheid en respect durven kijken naar dit pijnlijke aspect, kan het langzaam wennen aan het licht. We kunnen het vanuit een ander perspectief bekijken en het integreren in ons bewustzijn.

Hierdoor wordt het een deel van ons, in staat om in contact te treden met andere aspecten van onszelf. Op deze manier vermindert het zijn greep op ons en krijgen we de kans om het op een gezonde manier te begrijpen en te verwerken.

Heb jij zo’n plek in jezelf waar je liever ver vandaan blijft, maar die eigenlijk wel aandacht verdient? Neem vrijblijvend contact met me op, en laten we samen verkennen hoe we hiermee om kunnen gaan.

Liefs, Sjaan