Ga naar de inhoud

Tarieven

Kennismakingsgesprek45 minutengratis
Sessie60 minuten€ 90,-

Wijze van betaling
Betaling geschiedt na iedere sessie. Dit kan direct contant, via tikkie of achteraf na ontvangst van de factuur. De factuur wordt per email verstuurd. 

Afspraak afzeggen?
Doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren dan worden er geen kosten in rekening gebracht.  Afzeggen of verzetten van een afspraak kan alleen telefonisch. 

Ik ben een geregistreerd lid bij de vakgroep VPMW (Psychosociale en Maatschappelijke Dienstverlening) van de NFG en val voor de zorgverzekeringen onder de Complementaire en Alternatieve zorg.   

De sessies komen hierdoor in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, afhankelijk van de zorgverzekering waarbij je bent aangesloten en welk aanvullend pakket je hebt gekozen.  

Op de website van de NFG vind je een  lijst met de zorgverzekeraars, waar de NFG via de koepelorganisatie RBCZ afspraken mee heeft kunnen maken. Komt jouw zorgverzekering daarin voor en heb je een aanvullende verzekering voor alternatieve zorg, dan betekent dit dat je de nota’s van de praktijk bij je zorgverzekering kunt declareren. Een deel van deze nota wordt dan, afhankelijk van het pakket dat je bij je zorgverzekering hebt afgesloten, vergoed.