Ga naar de inhoud

Psychosynthese therapie

De band tussen jou en mij is essentieel. Daarom begin ik altijd eerst met een gratis kennismakingsgesprek van 45 minuten. 

Wanneer we ervoor kiezen samen verder te gaan, plannen we een intakegesprek. Ik maak daarbij gebruik van een vragenlijst. Op deze lijst staan vragen zoals: Waar wil je hulp bij? Wat loopt er niet lekker in je leven? Maar ook vragen over je verleden, je sociale omgeving, je wensen en dromen. De vragenlijst dien je voorafgaand aan het gesprek ingevuld teruggestuurd te hebben. 

Tijdens de sessies die volgen, zal jouw hulpvraag de rode draad zijn, maar deze staat zeker niet altijd op de voorgrond. Er gebeurt veel in je leven, en ik start met waar jij op dat moment bent. 

Psychosynthese maakt gebruik van praktische oefeningen, waaronder meditaties, bewegen en creatieve opdrachten. Maar het allerbelangrijkste is dat we in contact zijn (en blijven) met elkaar. Mijn aanpak zal daar dan ook altijd op gericht zijn. 

Ik werk samen met jou aan de obstakels die je in de weg staan om jezelf te worden. Met een luisterend oor, humor, intuïtie en nieuwsgierigheid, zal ik in jouw tempo naast je blijven lopen. Zo kijken we samen naar wat er allemaal bij jou onder de oppervlakte speelt.