Meteen naar de inhoud

Ortho energetische massage

Als psychosynthese therapeut ben ik niet alleen op gedachten en emoties, maar ook op het lichaam gericht. En je lichaam houdt vaak onbewust spanning en stress vast. Soms zodanig dat het leidt tot fysieke klachten of zelfs een barrière opwerpt om bij je emoties te kunnen komen.

Bij een energetische massage wordt je lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijd. De massage is om chronische spanningspatronen in spieren los te laten en om gifstoffen te verwijderen. Hierdoor zal de energie weer beter door je lichaam stromen, wat helend is voor lichaam, geest en ziel.

Het lichaam kan stress verzamelen door allerlei situaties in je dagelijkse leven.  Als dit te lang aanhoudt, kan dit diepere problemen veroorzaken.  Door een speciale techniek van diepe massage van top tot teen worden blokkades, in het lichaam veroorzaakt door negatieve energieën, opgeheven. 
Na een behandeling voel je je lichter, sterker en positiever.

Massages zijn los te boeken, maar kunnen eventueel ook ingezet worden in combinatie met therapie.
Mocht je hierover nog vragen hebben, bel gerust.

Ik ben gecertificeerd masseur en je kunt bij mij een massage boeken. De massage duurt ongeveer een uur. De kosten zijn €70,- per massage.
Graag drie grote handdoeken meenemen.

Na afloop is het goed veel water te drinken zodat de los gemasseerde afvalstoffen het lichaam makkelijk kunnen verlaten.