Ga naar de inhoud

Blender

Wie kent het gevoel van alle kanten opgetrokken te worden, door je eigen gedachten? Dat je niet meer weet wat je nu echt wil, wat is nu de goede stem om naar te luisteren tussen al deze meningen in je hoofd. De gedachten blijven maar komen. Gedachten die elkaar ondersteunen en ook gedachten die elkaar tegenspreken. Het voelt als een blender vol met gedachten die maar blijven ronddraaien. En wat een grote brei wordt. Om moe van te worden!

Wat als je even de tijd zou nemen om die blender stop te zetten. De tijd te nemen om te kijken wat er nu allemaal in die blender zit, elke gedachte eruit te halen en apart nemen van de rest. Om zo van een afstandje te kijken en te luisteren wat er allemaal in jou ‘gewild’ wordt?

Wil je graag dat ik met je mee kijk naar wat er van binnen leeft zodat je bewuster wordt en van daaruit je eigen keuzes gaat maken? Neem contact met mij op, dan gaan we samen ont-blenderen.

Liefs, Sjaan