Ga naar de inhoud

Onder de oppervlakte

De naam van mijn praktijk, “Onder de Oppervlakte,” weerspiegelt de kern van mijn werk. In ons dagelijks leven is veel zichtbaar voor anderen, maar onder die oppervlakte worden we ook beïnvloed door pijnen, trauma’s, wensen en verlangens. Vaak zijn we ons niet volledig bewust van deze dieperliggende invloeden.

Samen met jou wil ik verkennen wat er zich allemaal ‘onder de oppervlakte’ bevindt. Mijn doel is om je te helpen jezelf beter te leren kennen, zodat je meer bewustzijn ontwikkelt over wat jou stuurt. Door jezelf grondig te begrijpen, het serieus nemen van alle aspecten van wie je bent, het verwerken van oude pijnen en het realiseren van je wensen, kun je evolueren naar een meer tevreden en vervuld persoon.
Word de expert van jouw eigen ‘onder de oppervlakte’ en ontdek de kracht van zelfinzicht.

De praktijk is gevestigd in een pand op de Dijkgravenlaan 77 in Leiderdorp. Deze mooie ruimte deel ik met Voetreflexpraktijk Leiderdorp. Ieder hebben we tijdstippen dat we de ruimte helemaal voor onszelf hebben. In de agenda via mijn website kan je makkelijk zien wanneer ik beschikbaar ben.

Ik ben Sjaan Alewijn, moeder van 2 prachtige dochters, psychosynthese therapeut,  jeugd-en gezinsprofessional, metafoor gebruiker, geïnteresseerd in wat jou beweegt, helemaal voor transformaties, luisterend oor, laagdrempelig, openminded, serieus en met humor, in contact met mezelf, ook nog steeds in ontwikkeling zoals wij allemaal blijven, ….en nog veel meer. Kom eens kennismaken en thee drinken om te kijken of en wat ik voor jou kan betekenen

Kijk op mijn site en plan een (gratis) kennismakingsgesprek in.

Liefs, Sjaan